Szolgáltatások


Brief coaching

Megoldásfókuszú szemlélettel dolgozom. A megoldásközpontú brief (azaz rövid-) coaching lényege, hogy rövid és hatékony coaching. Jellegéből következően kevesebb találkozás alatt lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy továbblépjen. Ezzel együtt a brief coaching sikermutatói ugyanolyan magasak, mint a többi coachingmódszeré.

Egyénileg

static.squarespace-2.png

Az egyéni coachingülés a leggyakoribb coachinghelyzet. Ügyfeleimet munkával kapcsolatos céljaik elérésében, magánéleti vagy személyiségfejlődési területeken támogatom.
 

Ketten

static.squarespace-1.png

Kapcsolati coaching vagy mediáció két ember között. Munkatársak konfliktusainak rendezése, párkapcsolati, baráti, szülő-gyerek közötti viszony jobbítása, tisztázása.
 

Csapatban

brief3.png

A teamcoaching egy olyan csapatfejlesztési folyamat, amely többnyire konkrét projekttel kapcsolatos kérdések megoldásához, a közös cél eléréséhez nyújt támogatást.
 


Megoldásfókuszú tréning

Erőforrás-, cél- és megoldásorientált szemléletmódot, eszközöket és technikákat adok át, amelyeket akár már másnaptól alkalmazhatsz mindennapi gyakorlatodban. A tréningeket mindig a résztvevők konkrét igényei alapján építem fel, így biztos lehetsz abban, hogy választ kapsz saját kérdéseidre.

Gyermekekkel dolgozó szakembereknek

Pedagógusoknak, iskolapszichológusoknak vagy más, gyermekekkel foglalkozó szakembereknek szóló kollegiális coaching és tréning.
 

Iskoláknak, tantestületeknek
 

Ha intézményvezetőként elkötelezett vagy az iskolai légkör javításáért, ez a tréning lehetővé teszi intézményedben a szemléletváltást a teljes tantestület bevonásával.  

Szülőknek

 

piros_csalad2-01 copy.png

Gyakorlati eszközök ahhoz, hogy hatékonyabban és még több örömmel kommunikálj gyermekeddel és ezeket az eszközöket és technikákat neki is át tudd adni.


Oktatás

Óraadó oktatóként jelenleg a Pünkösdi Teológiai Főiskola két szakán oktatok: Keresztény szemléletű coach és vezető illetve Gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó szakokon.