Kapcsolati coaching

Mi a kapcsolati coaching?

A kapcsolati coaching - hasonlóan a mediációhoz - közbenjárást, közvetítést és időnként békéltetést jelent. Legfontosabb célja a két ember közötti kapcsolat javítása.

Coachként pártatlan, semleges közvetítõként működöm úgy, hogy ezzel elősegítsem a hozzám érkezők egymás közötti érdemi, elismerő, szeretetteli kommunikációját. 

Milyen kérdésekkel érdemes kapcsolati coach-hoz vagy mediátorhoz fordulnotok?

Gyakori, hogy ügyfeleim konfliktusos, vitás helyzetben keresnek meg. Különösen szeretem azonban azokat az eseteket, amikor kielégítő, jó viszonyban álló emberek jönnek hozzám azért, mert szeretnék a kapcsolatukat jobbá tenni.

Jó tapasztalataim vannak az alábbi témákban:

  • munkatársi konliktusok kezelése,
  • rossz szomszédi viszony rendezése,
  • jegyespároknak: felkészülés a házasságra,
  • házastársi viták tisztázása,
  • szülő-gyerek kommunikáció javítása (különös tekintettel a kamaszkori sajátosságokra),
  • félreértések tisztázása baráti kapcsolatokban,
  • családi konfliktusok rendezése,
  • szülő-tanár vita elsimítása.

Mi történik a coachingüléseken?

Megoldásfókuszú coachként már a beszélgetés elején tisztázom veletek, mi a legjobb reményetek a beszélgetéssel kapcsolatban és hogy miről fogjátok észrevenni, hogy már lépéseket tettetek a cél felé.

Figyelek arra, hogy mindketten elmondhassátok, amit el szeretnétek mondani és meghalljátok, ami a másik fél igénye és érdeke.

A beszélgetés eredményeképpen elképzelhető, hogy a kapcsolatra egészen új szemmel láttok majd rá, egymás felé tudtok fordulni, megváltozik, javul az egymáshoz való viszonyotok.

Mennyi ideig tart a coachingfolyamat?

Tapasztalataim alapján a megoldásközpontú szemlélettel 1-3 alkalom során elérjük a kívánt célt, így általában ennyi ideig tart a folyamat.

Mennyibe kerül egy kapcsolati coaching alkalom?

Egy alkalom 60 perces és fejenként 20.000 Ft-ba kerül.

+36 20 225 1744, info@gontermoni.hu 

Göntér Móni
coach, pszichodráma-vezető, tréner
Bemutatkozás


Kapcsolati coaching

Ára: bruttó 20.000 Ft / fő/ 60 perc

+36 20 225 1744
info@gontermoni.hu 


Jegyesoktatás keretében találkoztunk Mónival. Ha lehetne, kötelezővé tenném ezt a beszélgetést minden házasság előtt álló párnak. Olyan hasznos kommunikációs technikákat tanultunk, amelyeket biztos, hogy használni fogunk később is a beszélgetéseink vagy az esetleges vitáink során. Számos új dolgot megtudtunk egymásról és nagyon sokat nevettünk. Köszönjük.
— Réka és Péter, 2015. június
Teamcoaching során derült fény egy komoly nézeteltérésre kollégámmal. Mivel ott nem volt mód ennek tisztázására, külön időpontot kértünk Mónitól. A beszélgetés során végig korrekt volt, nem éreztem részrehajlást egyikünk iránt sem és úgy irányította a folyamatot, hogy végül sikerült közös megegyezésre jutnunk és mindezt kulturált hangnemben tudtuk tenni. Olyan “trükköket” is tanultunk, amelyekkel később külső segítség nélkül is jó eséllyel rendezni tudjuk majd a konfliktusainkat.
— Barnabás, értékesítési vezető, 2015. február