Megoldásfókuszú tréning iskoláknak, tantestületeknek

Mi ez?

Olyan megoldásfókuszú tréning, amelyen egy adott intézmény tanárainak nagy része - ha nem is mindenki - részt vesz. Mindezt azért, hogy olyan iskolai légkört teremtsenek, ahova reggelente jó bejárni tanárnak és diáknak egyaránt, ahol egymást elismerő és támogató kollégákkal dolgozhat az ember, ahol számíthatnak egymásra és ahol a konfliktusokat is tiszteletteljes módon tudják kezelni az érintettek.

gontermoni_trener

 

Milyen iskoláknak való?

Bármilyen típusú iskolában megvalósítható a program, a fontos inkább a résztvevők hozzáállása: a nyitottság az újra és a jobbítás szándéka. Ha ezek megvannak, akkor megtaláljuk a módját annak, hogy véghezvigyük a kívánt változást.
Ide kattintva olvashatsz egy példáról.

Hogyan érdemes felkészülni a tréningre?

Az igazgatóval és a tanárokkal folytatott előzetes megbeszélés során tisztázzuk a célokat és az elvárt eredményeket. A tréning a résztvevőktől nem igényel előzetes felkészülést, viszont a folyamat során nagyban építünk az aktív közreműködésetekre.

Mennyi időt vesz igénybe a tréning?

Személyes megbeszélésen, a fenntartó, az intézményvezető és a tantestület igényeit és lehetőségeit figyelembe véve alakítunk ki közösen egy olyan programot, amellyel a lehető leghatékonyabban érhetjük el a kívánt célokat.

Mennyibe kerül?

Olyan sok tényezőtől függ az ár, hogy csak több információ birtokában tudok árajánlatot adni.

 

+36 20 225 1744, info@gontermoni.hu 

Göntér Móni
coach, pszichodráma-vezető, tréner
Bemutatkozás


Megoldásfókuszú tréning

Ár: megállapodás alapján

+36 20 225 1744
info@gontermoni.hu 


A három órás tréningen olyan kapcsolatok alakultak ki a tanárok között, különösen az alsós és felsős tanárok között, amire eddig nem volt példa. Azóta is lelkesen működnek együtt sok iskolai program megszervezésében.
— Mariann, intézményvezető
A tréningek előtt csak beszéltünk arról, hogy együttműködünk, a tréningek hatására tényleg tesszük. Akkor is, ha ez könnyen megy, és akkor is, ha közben sok nehézséggel kerülünk szembe. Értjük egymást és bízunk egymásban.
— Lampek Kinga (lampek@pecs.egyhazmegye.hu)